sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäivä '15

Heippa!

Hyvää isänpäivää!!!!
 
Tuuletus kaikille iseille, papoille jne!

Terveiset meiltä - ruuhkavuosissa eleleviltä. :) 
Minit on aloittaneet päivähoidon elokuun lopussa ja siellä on mennyt todella hyvin! Me saimme aivan ihanan perhepäivähoitopaikan ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. 
Päivät menee hujauksessa ohi ja tuntuu et maanantain jälkeen on jo perjantai. Viikonloput onkin sit yritetty pyhittää sille, et tehdään yhdessä paljon eri juttuja.

Meistä ei oo taas kuulunut, mutta tänään tuli sellai fiilis, et täytyy jotain päästä teille kertomaan ja mikäs onkaan parempi kuin isänpäivä ja sen kulku.

Aamu aloitettiin tietty sillä, että isimies sai nukkua ihan rauhassa ja me sit väkerrettiin aamupala kolmeen pekkaan. 
Markus kylläkin heräsi liian aikaisin joten jouduin komentaa herran takas sänkyyn, jotta minit pääs herättää. Tämä vain sen takia, et olin jo puol tuntia estellyt heitä ja luvannut et heti kun aamupala on valmis, niin saa mennä makkariin.

Aamupuuron jälkeen sit avattiin lahja. Joel ja Adele olivat tehneet hoidossa kortit ja äiti sit hankki lahjat. :) 
Tänä vuonna isi sai uuden kaulahuivin ja Ruutu+, jotta voi katsoa lätkää ihan rauhassa padilta. Tässähän ei oo tietty oma lehmä ojassa ollenkaan.... *hih*


Kortit

 
Lahjat



Iltapäivällä Markuksen isä (pappa), äiti, sisko ja hänen miehensä tulivat meille lounaalle. Ihania vieraita, sillä he toivat jopa lounaan tullessaan. Iso kiitos Lauralle&Pekalle hyvästä poronkäristyksestä. 

Jälkkärissäkin vähän luistettiin ja nautittiin kaupasta hankittua kolmen suklaan kakkua - maku oli kuitenkin just passeli ja vielä kun se koristeltiin niin vois luulla et ihan itse tehtiin. ;)


Kuin oma tekemä - nooot! :)


Kahvien jälkeen siirryttiin Klaukkalaan mun porukoille ja muistamaan toistakin pappaa.

Siellä oli sit tarjolla mummin tekemää suussa sulavaa kalkkunaa, kerma lohta ja pottumuusia, pakkohan niitäkin oli maistaa, tärkeäähän on syödä kolmen tunnin välein, eikö? ;)

Tehtiin molemmille papoille taulut minien kaa ja kortit oltiin askarreltu monikkomiitissä jo viikolla.

 
Papat sai taulut


Kotiin lähdettiin vasta puuron jälkeen ja autosta nostettiinkin kotipihalla kaksi pitkän päivän uuvuttamaa taaperoa.
Ainut miinus oli ,että noin puoli tuntia omissa sängyissään nukuttuaan, Aappanen oksensi. :( Syytä en tiedä, mutta kovin reppana hän oli. Joel säikähti, kun jouduttiin räväyttää valot päälle ja mä lähdin Adelen kaa aika vauhdilla vessaan. Isi sit pääsi siivoamaan sänkyä ja lattiaa Joelin itkiessä vieressä. Paluu arkeen. ;)

No loppu hyvin ja nyt molemmat on nukkuneet ilman uusia oksenteluja tai itkuja. Ehkä Adele oli vaan syönyt liikaa tai jotain..... Toivotaan että oli vain yksittäis tapaus.


Mutta sellainen isänpäivä meillä, ihania ihmisiä, hyvää ruokaa eli mukava päivä kaikenkaikkiaan - toivottavasti teilläkin oli onnistunut päivä!

Loppuun vielä vertailuksi viime vuosi ja tää vuosi - on ne vaan niin isoja jo <3


voi ääääää, kuin aika menee nopee :o


-Karoliina-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti